Tilausristeilyt

Voit vuokrata koko laivan omaan käyttöösi edullisesti ja järjestää yksityistilaisuutesi merellisessä ympäristössä toiveidesi mukaan. Suositus enimmäishenkilömääräksi tilausristeilyllä on 55, jolloin kaikilla on mahdollisuus omaan pöytäpaikkaan aluksen suojaisissa tiloissa. Lyhyemmissä kuljetuksissa kyytiin mahtuu helposti jopa 90 henkeä. Reitin voimme suunnitella yhdessä tai voit jättää toteutuksen meille. Valikosta löydät muutamia valmiita risteilypaketteja. Marival on valtaisan suosittu tilausristeilyalus, varaa matkasi ajoissa!

Lisätiedot: info@marival.fi

 

Marival on monipuolinen alus. Tilausristeilyt Helsingin Kauppatorilta kestävät tyypillisesti noin neljä tuntia. Tilausristeily onerinomainen tapa viettä yrityksen tyhy-päivää tai yrityksen virkistyspäivää saaristossa. Työhyvinvointipäivä Helsingin saaristossa antaa osallistujille virkeän mielen lisäksi ainutlaatuisen kokemuksen. Syntymäpäiväristeily Helsingissä merellisissä maisemissa puolestaan on verraton tapa juhlistaa pyöreitä vuosia.

Tilausristeily Helsingissä on mainio tapa sinulle ja vieraillesi nähdä ja kokea kaupunki uudesta näkökulmasta. Usein jopa syntyperäisten helsinkiläiset kokevat ”Aha”-elämyksen siitä, kuinka paljon kauniita saaria pääkaupungin edustalla onkaan ja miten hienolta kaupunki näyttää ilta-auringon värjätessä kaupungin siluetin punaisellaan. Helsinki on risteilyjen ”Mekka” ja maisemissa sekoittuu jurri sopiva määrä urbaania maisemaa, kaunista luontoa ja kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä, kuten Suomenlinna, Harakka, Särkkä, Vallisaari, Lonna ja Santahamina. Risteilemme myös Isosaareen ja Vallisaareen (kysy erikseen tarjousta, jos kohteena on Isosaari tai Vallisaari). Tilausristeily Helsinki – unohtumaton saaristoelämys hyvällä ruualla, musiikilla ja ohjelmalla höystettynä!

Tilausristeilyjen ohjelmanumeroita voi olla trubaduurin esiintyminen tai esimerkiksi taikurin show , disco tai karaoke, tietovisa, saarihyppely tai opastettu kierros. Opastettu kierros Vallisaaressa oli vuoden 2016 hittituote. Vallisaari on kohteena erinomaisen soveltuvainen yhdistelmäretkille, jossa nautitaan maittava ruokailu laivalla ja kävelyretki saaressa. Viime kesänä puolestaan ulkosaariston helmi Isosaari oli kesän ykköskohde (lisää kohteesta www.visitisosaari.fi).

Tilausristeilyjen kesto voi olla myös pidempi, jopa kymmentuntinen. Näillä retkillä pääsee näkemään kaukaisempaakin saaristoa, esimerkiksi Porvoon. Lyhyimmillään tilausristeily voi olla jopa vain puolituntinen hääkuljetus meriteitse Suomenlinnaan tai Lonnan saarelle. Väliin mahtuu kaikentyyppisiä risteilyjä ja kuljetuksia. Oli tilausristeilytarpeesi mikä tahansa, Marival on varma valinta!

Marival liikennöi tilausristeilyjä kesäisin ja talvisin Helsingin Kauppatorilta. Kesäristeily sesonkiaikaan 1.4-1.11 ja talviristeilyt tämän ulkopuolella jäätilanteen salliessa.