Tilausristeilyt

ms Marival II ei tällä hetkellä ota vastaan tilausristeilyjä.

 

Voit vuokrata koko laivan omaan käyttöösi edullisesti ja järjestää yksityistilaisuutesi merellisessä ympäristössä toiveidesi mukaan.

Suositus enimmäishenkilömääräksi tilausristeilyllä on 55, jolloin kaikilla on mahdollisuus omaan pöytäpaikkaan aluksen suojaisissa tiloissa. Lyhyemmissä kuljetuksissa kyytiin mahtuu helposti jopa 90 henkeä. Reitin voimme suunnitella yhdessä tai voit jättää toteutuksen meille. Valikosta löydät muutamia valmiita risteilypaketteja. Marival on valtaisan suosittu tilausristeilyalus, varaa matkasi ajoissa!

Lisätiedot: info@marival.fi

Marival on monipuolinen alus. Tilausristeily onerinomainen tapa viettä yrityksen tyhy-päivää tai yrityksen virkistyspäivää saaristossa. Työhyvinvointipäivä Helsingin saaristossa antaa osallistujille virkeän mielen lisäksi ainutlaatuisen kokemuksen. Syntymäpäiväristeily Saimaan maisemissa puolestaan on verraton tapa juhlistaa pyöreitä vuosia.

Tilausristeily Saimaalla on mainio tapa sinulle ja vieraillesi nähdä ja kokea pala kauneinta Suomea.

Tilausristeilyjen ohjelmanumeroita voi olla trubaduurin esiintyminen tai esimerkiksi taikurin show , disco tai karaoke, tietovisa, saarihyppely tai opastettu kierros.

Tilausristeilyjen kesto voi olla myös pidempi, jopa kymmentuntinen. Väliin mahtuu kaikentyyppisiä risteilyjä ja kuljetuksia. Oli tilausristeilytarpeesi mikä tahansa, Marival on varma valinta!